2012. május 14., hétfő

Kecsketejes-mandulaolajos szappan fehér és rózsaszín agyaggal, japáncseresznye virágillattalTöbben kértek szappant száraz, érzékeny bőrre, így esett a választás az alábbi összetevőkre. 
A mandulaolaj A-, B1-, B2-, B6- és E-vitaminban gazdag, de ezen felül is egészen kivételes tulajdonságokkal bír. Nem szívódik fel a bőr mélyebb rétegeibe, hanem annak felsőbb köpenyét vádi károsodástól. A száraz bőr kiváló ápolója, lassítja a bőr öregedését, és rendszeres bemasszírozásával látványosan csökkenthetjük az apróbb ráncokat. Nem egyszer az extra érzékeny bőr is csak ezt az ápoló olajat fogadja el.
A fehér agyag vagy más néven kaolin sebgyógyító, kiegyensúlyozó, stimuláns hatású, a bőrt feszesebbé teszi, ásványokkal tölti fel. Annak ellenére, hogy pillanatok alatt magába szívja a bőrön található szennyeződéseket, nem szárítja a bőrt, sőt nyugtató, hidratáló hatással bír.
A fehér agyag nem borítja fel a bőr zsírháztartását, így normál, száraz és érzékeny bőrre is kiváló.
A rózsaszín agyag - amely színét a benne található vas-oxidoktól kölcsönzi - szintén csodálatos ápolószere az érzékeny, száraz bőrnek.
A kecsketej pedig olyan hihetetlenül gazdag aminosavakban, vitaminokban, hogy magában is kiváló bőrápoló szer.
A szappan enyhe japáncseresznye virágillattal és virágos szappanbélyeggel vált még nőiesebbé.

Összetevők: kecsketej, mandulaolaj, olívaolaj, kókuszvaj, napraforgóolaj, pálmavaj, fehér agyag, rózsaszín agyag, japáncseresznye szappanillat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése