2011. március 27., vasárnap

Mákos-masszírozós szappan rizskorpa olajjal, édesnarancs, vanília és mandula illattal


Végre itt a tavasz, és az ember teste-lelke is kinyílik, megújulásra vágyik. Ez mákos-masszírozós-radírozós szappan segít abban, hogy a bőr felső, elhalt hámrétegét gyengéden eltávolítsa. Az illata pedig egyszerre üdítő és kellemesen bódító. Az édesnarancs illata felüdít, elűzi a rosszkedvet, ellazít. A bőrt fertőtleníti, feszesíti, frissíti. Ez az illat a domináló a szappanban, a vanília és mandula pedig diszkréten kíséri az édesnarancs illatát.
A rizskorpa olaj teszi még különlegessé ezt a szappant - kiváló hidratáló és visszazsírozó hatású. A benne található gamma-orizanol véd a napsugárzás káros hatásaitól is, valamint gazdag E-vitaminban és linolénsavban.
A szójaolaj pedig kivételes bőrpuhító hatással rendelkezik. A szappan 30%-a olívaolaj. Ez az olaj antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban gazdag , rengeteg féle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek antioxidánsként az aktív szabad gyököket megkötik, és a szövetekre káros hatásukat kivédik. Így az olívaolaj gazdag egyszerre táplálja, nyugtatja és védi a bőrünket, valamint növeli annak immunitását.
A szappan tetejét egy leheletnyi ezüst Mica-porral díszítettem. A narancsszínű és fehér-mákos pöttyös réteget pedig holland kakaóporos szórás választja el egymástól.


Összetétel: olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, rizskorpa olaj, szójaolaj, napraforgó olaj, mák, édesnarancs illóolaj, vanília oldat, mandula olaj, holland kakaópor, ételfesték, desztillált víz

5 megjegyzés:

  1. Na most az egyszer sajnálom hogy nincsen tévéadás hozzáférhetőségünk!!!!-már egy éve hogy lemondtam-és nem is hiányzik egyáltalán-csak most....
    Amúgymeg nagyon szép -és jó-szappant készítettél!!!-megint...

    VálaszTörlés
  2. Ez a szappan gyönyörű! Igyekszem megnézni téged, de Edinek üzenem, hogy szerintem utólag meg lehet nézni a neten! Kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
  3. Te szerepeltél a Pillér c.műsorban vasárnap?
    Az interneten újra néztem,hát.gyönyörűséges szappanok!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a dicsérő szavakat.
    Igen, én (és a szappanjaim) voltunk a Pillér műsorban, bár nem volt ,,szappan-központú" a műsor...:-).

    VálaszTörlés