2011. október 17., hétfő

Kecsketejes-shea vajas szappan kukoricacsíra olajjal, szilvás süti illattal


Minden évszaknak megvan a maga kedvelt illata. Bizonyára nemcsak más ételek és italok esnek jól télen és nyáron, de az illatoknak is megvan a maga időszaka.
A szilvás süti illata biztosan felvidít bennünket a mostanában csípősen induló reggeleken, de javíthat azok hangulatán is, akiknek kedvét szegi a korai sötétedés – jómagam is ez utóbbi csoportba tartozom.
Természetesen egy szappant sosem az illata teszi értékessé, hanem a benne található ápoló olajak, zsírok és vajak. Akad ebből is bőven.
A szappan alapját az évezredek óta az egyik legjobb bőrápoló és tápláló kecsketej adja.
Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma is magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A shea vajnak rendkívül magas az A-, E- és F-vitamintartalma. A shea vaj a legérzékenyebb és száraz bőrnek is kiváló ápolószere.
A shea vaj mellett a szappant kukoricacsíra olaj is gazdagítja, amely kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, így késlelteti bőr öregedését,  ráncosodását. Jó hatással van a pikkelysömörre és az ekcémára, bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag.  Zsír- és vízhiányos bőrre kiváló hatással van.
A szappan száraz és érzékeny bőrre is használható – bátran használhatja bárki, aki kényeztetni akarja érzékeit.

Összetevők: kecsketej, olívaolaj, kukorica csíra olaj, shea vaj, napraforgó olaj, pálmavaj, kókuszvaj, Plum Crumble szappanillat, Violet szappanszínező

9 megjegyzés:

  1. :-)...itt az ideje a próbának...

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges! Hol szerzed be ezeket a színezőket?

    VálaszTörlés
  3. Köszi Gizus! A beszerzési helyet küldtem mailben.

    VálaszTörlés
  4. Valami csodás ez a minta. Itt ülök,és szétirigykedem magam!!! :-)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű és érzem az illatát is!Kérdezhetek én is:hol szerzed be a szappan illatanyagát?Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  6. Tyü a mindenit,micsoda örveny! Nagyon jo lett.:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek!
    Juccantó, a szappanillatot a gracefruit.com oldalról szereztem be, a www.creativiky.hu oldalon, akkor rajtuk keresztül is lehet rendelni az említett oldalról, és hazai postaköltséggel.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!!

    VálaszTörlés