2011. november 29., kedd

Csokis-fahéjas kecsketejes szappan



A csoki nemcsak kedélyállapotunknak tehet jót, de szappanba csempészve a bőrünk is  hálás lesz érte. Egyre több kozmetikumban használják a csokit, nemhiába. A holland kakaóporral dúsított szappan ápolja a kiszáradt bőr. A kakaótól a bőr rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá, hidratálttá és feszesebbé válik.
A fahéj illóolajának illata oldja a feszültséget, hangulatjavító. A fahéj illóolaj kiváló antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladásgátló és vérkeringést serkentő, vérbőséget okozó, ezért óvatosan kell vele bánni az adagolásnál.
A kecsketej már magában is biztosítaná a szép és egészséges bőrt.
Extra ápoló olajként búzacsíra olajjal dúsított a szappan, amely kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, így késlelteti bőr öregedését,  ráncosodását. Jó hatással van a pikkelysömörre és az ekcémára, bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag.  Zsír- és vízhiányos bőrre kiváló hatással van.
A szappan kagyló és rózsa formába öntve készült, fényét pedig leheletnyi óarany színű Mica-portól kapta.

Összetétel: kecsketej, olívaolaj, kukoricacsíra olaj, pálmavaj, kókuszvaj, napraforgó olaj, holland kakaópor, fahéj illóolaj, óarany színű Mica-por.

1 megjegyzés: