2011. december 7., szerda

Sörös szappan balzsamos ámbra, gyömbér és citromfű illattal


Igazi ,,férfias" kozmetikum, természetes alapanyagokból, és az illat...hmmm...húúú...ahogy a reklámokban festenék le, nők vesztik eszüket, dőlnek, mint a kalász...De félre a komolytalankodással - a balzsamos ámbra, gyömbér és citromfű illata együtt igazán friss, tiszta és férfias illattá elegyedett.
Nem kell aggódni attól sem, hogy a szappannak alkoholos illata lenne - alkoholmentes sörből készült, ugyanis ez a fajta is ugyanúgy tartalmazza sörben található, bőrnek hasznos anyagokat. 
A sörben lévő élesztő és maláta kiugróan magas B-vitamin tartalommal bír. Mivel ezt a vitamint nem tudja a szervezet elraktározni, így ezt pótolni kell – már csak azért is, mert a szép bőr egyik titka az elegendő B-vitamin bevitel. Kiugróan magas még a pantoténsav, illetve miacin tartalma – ez elősegíti a bőr anyagcseréjét, és hatékony sebgyógyító is. A miacin pedig a kollagén-képeződést is elősegíti. 
A szappan magas olívaolaj tartalommal készült, így érzékeny bőrre is bátran használható.  
A ,,sörhab" tetejére pedig egy kis ezüst Mica-por csempész finom csillogást.
Egy igazi sörhabos kényeztetés a bőrnek....

Összetétel: sör, olívaolaj, pálmavaj, kókuszvaj, napraforgóolaj, citromfű illóolaj, balzsamos ámbra és gyömbér szappanillat, Mica-por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése