2012. október 3., szerda

Kecsketejes-kakaós szappan édesnarancs illóolajjal és repceolajjal




Pár kicsit hűvösebb nap máris arra motivált, hogy a nyári friss, üde illatok után egy kicsit édesebb illattal szülessen meg a legújabb szappan.
Az édesnarancs illóolajának illatát sokan kedvelik, jókedvre derít, nyugtat, sőt maga a narancs Kínában a boldogság és siker szimbóluma is egyben.
A zsírosodásra hajlamosabb, kombinált bőr kiváló ellenszere, visszaállítja a bőr egyensúlyát, segít a méreganyagok kiválasztásában, így bőrtisztító és antiszeptikus hatással is bír.
A kakaószintén kedélyállapotunknak is jót tehet, de szappanba csempészve a bőrünk is  hálás lesz érte. A holland kakaóporral dúsított szappan ápolja a kiszáradt bőr. A kakaótól a bőr rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá, hidratálttá és feszesebbé válik.
A kecsketej már magában is biztosítaná a szép és egészséges bőrt.
Extra ápoló olajként repceolajjal dúsított a szappan, megköti a bőrben a nedvességet, védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben, E- és K-vitaminban gazdag, de tartalmaz még karotint, és különböző ásványi anyagokat. A bőrt selymessé, puhává varázsolja és a szappannak dús habzást, krémes állagot ad.

Összetétel:kecsketej, olívaolaj, repceolaj, napraforgó olaj, kókuszvaj, pálmavaj, holland kakaópor, őrölt pirospaprika, édesnarancs illóolaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése