2013. január 29., kedd

Csokis-kókuszos szappan mandulaolajjal, kecske- és kókusztejjel
Tél derekán még inkább szüksége testünknek-lelkünknek egy kis kényeztetésre. A csoki és kókusz kettőse nekem kimondottan édeskés, téli illat, ami még a legzordabb időben felderít.
A szappan folyadék részét fele-fele arányaiban kókusztej és kecsketej adja. A kókusztej sejtregeneráló anyagokat tartalmaz, rendkívül puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt, táplál és hidratál, száraz és kevert bőrre is kiváló.
A kókusztejnek magában is van egy kellemes, természetes kókusz illata, ezt egy leheletnyi kókuszos szappanillattal erősítettem.
A kecsketej már magában is biztosítaná a szép és egészséges bőrt.

A csoki nemcsak kedélyállapotunknak tehet jót, de szappanba csempészve a bőrünk is  hálás lesz érte. Egyre több kozmetikumban használják a csokit, nemhiába. A belga csokival dúsított szappan ápolja a kiszáradt bőr. A kakaótól a bőr rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá, hidratálttá és feszesebbé válik.
A szappan egyik extra és méltán közkedvelt alapanyaga a mandulaolaj. A mandulaolajos szappanok igazán jól ápolnak és hidratálnak,  még krémesebbek. Használata után a bőr puha lesz, még az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. A mandulaolajban található  olajok – mint a linolsav és olajsav - pedig bőrvédő hatásúak.
Felfrissülés, felüdülés testnek és léleknek egyaránt!

Összetétel: olívaolaj, mandulaolaj, napraforgóolaj, pálmavaj, kókuszvaj, belga csokoládé, kókusz- és csokoládé szappanillat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése