2014. február 26., szerda

Joghurtos-levendulás szappanNem kérdés, a levendulás szappan az egyik legnépszerűbb. De hogy még véletlenül se lehessen ráunni, ezért igyekszem becsempészni mindig egy kis változatosságot is.  Ez egyrészt abból is fakad, hogy most kicsit szünetel a kecsketej beszerzés, világra jöttek pár hónapja a kisgidák, és ilyenkor a kecskemama minden tejét nekik adja pár hónapig.  
A levendula illata az igazán népszerű, vagy maga a szappan oly kedves bőrnek, ki tudja.
A nyugtató levendula illat mellett a lila virágból kinyert illóolaj kiváló bőrgyulladás kezelésére, száraz ekcémára és kiváló a mitesszeres bőr ápolásánál is, szintén vírus- és baktériumölő.
A szappan folyadék alapját élőflórás natúr joghurt képezi.
A joghurtban található tejsavak helyreállítják a bőr savköpenyét, hidratáló hatású, nyugtatja és tisztítja a bőrt, gyulladásgátló. Szintén minden bőrtípusra használható.
A szappan tetejét leheletnyi ezüst színű Mica por és virágmintás szappan pecsét díszíti.


Összetevők: natúr élőflórás joghurt, olívaolaj, napraforgóolaj, pálmavaj, kókuszvaj, levendula illóolaj, Violet szappanszínezék, ezüst színű Mica por

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, csodás szappanok, ez a szín meseszép.:) Ha van egy tuti szappan recepted jelentkezz a házi szappan recept pályázatra, ahol a legjobb alapreceptet keressük.
    http://tudatosmetropolita.blogspot.hu/2014/05/szappanrecept-palyazat.html

    VálaszTörlés