2013. december 16., hétfő

Kecsketejes szappan shea vajjal és zöld tea illattal


Egy szappan – fogjuk rá az ünnepek miatt – fenyőzöld színnel, amit a spirulina por kölcsönöz neki, és a hozzáillő arany színű karácsonyfa mintával.A shea vajat bizonyára már sokaknak be sem kell mutatni.A sheavaj Egy Közép-Afrikában élő karitéfa szilva alakú, csonthéjas terméséből készül. Érdekessége, hogy első termését csak 20 éves kora után hozza, amely rendkívül magas, akár 70%-os zsírtartalommal bír. Ezt hideg sajtolással nyerik ki belőle, így teljesen mentes mindenféle vegyi származékoktól, és rendkívül magas az A-, E- és F-vitamintartalma. A shea-vaj a legérzékenyebb bőrnek is kiváló ápolószere.
A kecsketej  évszázadok óta közismert, hogy az egyik leghatékonyabb bőrtápláló, már Kleopátra is ebben fürdőzött. A kecsketej nemcsak hidratálja, de táplálja is a bőrt, és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A zöld tea illat egy tiszta, friss illat, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlható.
A szappan tetejét óarany Mica por díszíti.

Összetétel: kecsketej, olíva olaj, shea vaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, zöld tea szappanillat, Mica por, spirulina por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése