2013. december 12., csütörtök

Karácsonyi hangulatban, illatban - Írós szappan narancs és fahéj illattal, csoki és vanília párosítással


A szappanok karácsonyi formája és illata is már az ünnep közeledtét jelzik. Hópelyhek, csillagok, fenyőfa, az örök és közkedvelt virág forma narancs és fahéj illatával, valamint a klasszikus nagy kedvenc a csokoládé és vanília párosítás. 

Írós szappan narancs és fahéj illóolajjal  

Az író A, B és C vitamint tartalmaz, valamint több ásványi anyagot is.  A vitamin közismerten az egyik legjobb bőrregeneráló, és az író többi ásványi anyag tartalma is hozzásegít ahhoz, hogy bőrünk hidratált, feszes, puha tapintású legyen.
A narancs illóolajának illata magában is jókedvre derít, energetizál. Frissíti a bőrt, fertőtlenít,  serkenti a bőr kollagén termelését, segít a bőr méregtelenítésében, pattanásos, dermatitiszes bőrre is kiváló. Visszaállítja a bőr hidratáltsági szintjét.
A fahéj illóolaj kiváló antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladásgátló és vérkeringést serkentő, vérbőséget okozó, ezért óvatosan kell vele bánni az adagolásnál. 
 
Összetevők: író, olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, kukoricacsíra olaj, narancs és fahéj illóolaj, őrölt pirospaprika, Mica-por

Írós szappan csokoládé és vanília illattal  

A vanília esszencia nemes egyszerűséggel csak kellemes illata miatt került a szappanba, nem utolsó sorban kedélyállapot-javító hatása is van. 
A csoki nemcsak kedélyállapotunknak tehet jót, de szappanba csempészve a bőrünk is  hálás lesz érte. Egyre több kozmetikumban használják a csokit, nemhiába. A belga csokival dúsított szappan ápolja a kiszáradt bőr. A kakaótól a bőr rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá, hidratálttá és feszesebbé válik.

Összetevők: író, olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, kukoricacsíra olaj, holland kakaópor, étcsokoládé,  vanília esszencia, csokoládé szappanillat, Mica-por

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ancsi!
    A szappanjaid nagyon-nagyon szépek, ezek az íróval készültek pedig igazán különlegesek! Az íróval ugyanúgy dolgozol, mint a kecsketejjel? A szappan bőrápoló hatásáról milyen tapasztalataid vannak? Köszönöm a válaszodat előre is,
    Üdv: Eszter ( Eszti Szappanszertár)

    VálaszTörlés