2013. december 7., szombat

Sörös szappan eukaliptusz, zsálya, petitgrain és teafa illóolajjal

A sörös szappan kijelenthetem, az egyik legnagyobb kedvenc az ismerősök körében. Természetesen először jópofa ajándéknak tűnt sörissza ismerősöknek, majd felfedezték – nemcsak a férfiak – a kellemesen habzó sörös szappan bőrápoló hatását is. Persze tudjuk a sör belső használattal is jót tesz a bőrnek, mivel sok B-vitamint tartalmaz, minek is kapkodnánk akkor szépségkapszulákat, amikor természetesebb úton is hozzájuthatunk e fontos vitaminhoz.

Újításként négy illóolaj teszi izgalmasabbá a szappant. Összhatásában férfias citrusos-fás illattal büszkélkedhet.

A petitgrain - más néven a keserű narancs illóolaja, fertőtlenítő és antibakteriális hatással bír. Bőrnyugtató, bőrregeneráló hatású, valamint izzadásgátló és szagtalanító hatása is ismert.

A zsálya illóolaj gyulladás- és izzadtságcsökkentő.

Az eukaliptusz szintén gyulladásgátló hatású, valamint illata élénkítőleg hat.

A teafa illóolaj nagyszerű ápolója a pattanásos, gyulladt bőrnek, kivételes baktérium- és vírusölő tulajdonsággal bír. Ez utóbbi hatása miatt bőrgombásodásra is nagyszerűen alkalmazható.

A szappan kurkumával lett színezve, a sörös szappan ,,habját” pedig egy kevés ezüst színű Mica-por teszi még vonzóbbá.Összetevők: alkoholmentes sör, olívaolaj, napraforgóolaj, pálmavaj, kókuszvaj, petitgrain illóolaj, eukaliptusz illóolaj, zsálya illóolaj, teafa illóolaj, kurkuma, Mica-por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése