2011. szeptember 18., vasárnap

Kecsketejes-csokoládés szappan trüffel és mandula illattalMár megint egy sütiszappan.  Harapnivaló – nemcsak ránézésre, de bizony az illata is megtévesztő.
A kecsketej nemcsak hidratálja, de táplálja is a bőrt, és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A kakaó és csokoládé pedig mára a bőrápolásban is rendkívül népszerű, tele van értékes flavonoidokkal, tápláló, hidratáló, a bőr puha és rugalmas lesz tőle.
A csokoládéillat pedig igazi hangulatjavító – egyetlen mellékhatása lehetséges, hogy az esti zuhany után megkívánjuk a csokoládét…
A szappan 40%-ban szűz olívaolajat tartalmaz.
A kakaó természetes illatát csokitrüffel és mandula szappanillattal dúsítottam, és a tetejét porcukor helyett gyöngyházfényű  Mica-porral díszítettem.
Száraz és normál bőrre javaslom.
Garantáltan édes és kalóriamentes kényeztetés!

Összetétel: kecsketej, olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, ricinusolaj, holland   kakaópor, 85%-os csokoládé, csokitrüffel és mandula szappanillat

1 megjegyzés: