2011. szeptember 23., péntek

Kecsketejes szappan muskotályzsálya és kubeba illóolajjalEz a cirmos mintázatú narancs-fekete színű szappan leginkább a problémás, vegyes, gyulladásra hajlamos bőrre kiváló.
A kecsketejet már jó ideje, szinte minden szappanomban használom, nemcsak azért, mert egészen kivételes bőrápoló és tápláló tulajdonságai vannak, hanem mert tapasztalatom szerint a szappannak krémesebb állaga is lesz.
A muskotályzsálya illóolaj nem árt, ha minden nőnek lapul otthon a fiókjában, mert nyugtató hatásán kívül nagyon sokféle női problémára is kiváló. A muskotályzsálya illóolaja nagyon jó hatással van a problémás, vegyes bőrre, de a gyulladásra hajlamos ekcémás, pikkelysömörös bőrre is nagyon jó hatással van. Serkenti a bőr regenerációját. Illata nyugtató, és élénkítő.
A kubebaolaj tonizálja és fertőtleníti a bőrt – ez utóbbi hatásából kifolyólag szintén a problémás bőr kezelésére kiváló, egyúttal bőrnyugtató is.
A szinte fekte színt szénporral értem, aminek erős méregtelenítő hatása van. 
Egy hatékony szappan - nemcsak cirmos rajongóknak!

Összetevők: olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, ricinusolaj, muskotályzsálya és kubeba illóiolaj, szénpor, őrölt pirospaprika. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése