2012. július 24., kedd

Kecsketejes-mandulaolajos szappan kubeba- és narancs illóolajjal, szőlőmagliszttel



Egy kis nyári frissítő citrusillat – kubebabors és narancs illóolaj keveréke, ami garantáltan felfrissít.
A kubeba illóolaj kiváló bőrtisztító, antiszeptikus, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, így nagyszerű ápolója a zsírosabb, problémás bőrnek. Másfelől pedig tonizálja és felfrissíti a bőrt.
A narancsolaj szintén meggátolja a túlzott zsírosodást. Mindkét illóolaj enyhén hűsítő és frissítő hatású, illatuk pedig hangulatjavító is egyben.
A szőlőmagliszt enyhén radírozó, masszírozó hatást nyújt, ezzel kicsit felgyorsítja a bőr anyagcseréjét is. A szappan barna színét is egyrészt a szőlőmagliszt, másfelől a henna por adja.
A mandulaolaj igazán krémes érzetet ad a szappannak, A-, B1-, B2-, B6- és E-vitaminban gazdag, de ezen felül is egészen kivételes tulajdonságokkal bír. Nem szívódik fel a bőr mélyebb rétegeibe, hanem annak felsőbb köpenyét vádi károsodástól. Nem egyszer az extra érzékeny bőr is csak ezt az ápoló olajat fogadja el.
A kecsketej pedig egy olyan kiváló ápolószere a bőrnek, ha a fenti összetevők nem lennének a szappanban, akkor is szinte mindent megkapna a bőr, amire szüksége van.

Összetevők: kecsketej, olívaolaj, mandulaolaj, pálmavaj, kókuszvaj, napraforgóolaj, kubeba illóolaj, narancs illóolaj, szőlőmagliszt, henna por.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése