2012. november 20., kedd

Tripla szőlős szappan




Már csak a jégbornak való fürtök kínálják magukat a tőkéken, de ez a szappan magába zárta a szőlő minden bőrápoló, jótékony hatását.
És miért is lett tripla szőlős szappan a neve? A szappan folyadék részét frissen préselt szőlőlé adja, magas szőlőmagolaj tartalommal készült és az enyhe radírozó hatást a benne lévő szőlőmagliszt adja.
A szőlő ma már elismert kozmetikai, bőrápoló szer, olyan anyagokat tartalmaz, amitől a bőr rugalmas és sima lesz, regenerálja és védi a bőr kollagénszöveteit.  A szőlőmagolaj rendkívül gazdag antioxidánsokban, telítetlen zsírsavakban, magas az E-vitamin tartalma. A benne található flavonoidok meggátolják az allergiás reakciókat, így ekcémás, pikkelysömörös bőrre is ajánlott.
A szőlőmagolaj gyorsan beszívódik a bőrbe, így minden bőrtípusra ajánlott.
A szőlőlében található gyümölcssav feloldja az elhalt, felső rétegben található szarupikkelyeket, erre rásegít még a szőlőmagliszt, ami még alaposabb tisztításról és hámlasztásról gondoskodik.
A szappan illatmentes, tetejét és az igazán nőies szappanbélyeget óarany színű Mica por teszi még egyedibbé.

Összetétel: frissen préselt vörös szőlőlé, olívaolaj, szőlőmagolaj, pálmavaj, napraforgóolaj, pálmavaj, szőlőmagliszt, Mica por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése