2013. november 1., péntek

Kecsketejes- mandulaolajos szappan fehér tea illattal






Egy igazán nőies, tiszta és friss illat a fehér teáé – így nem csoda, hogy egy igazán kedvelt szappan, amely ezzel az illattal hívja fel magára a figyelmet.

A kellemes illat mellett persze sokkal fontosabb a szappan ápoló hatása, amit a kecsketej és a mandulaolaj biztosít.

A szappan egyik extra és méltán közkedvelt alapanyaga a mandulaolaj. A mandulaolajos szappanok igazán jól ápolnak és hidratálnak, még krémesebbek. Használata után a bőr puha lesz, még az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. A mandulaolajban található  olajok – mint a linolsav és olajsav - pedig bőrvédő hatásúak.

A mandulaolaj A-, B1-, B2-, B6- és E-vitaminban gazdag, de ezen felül is egészen kivételes tulajdonságokkal bír. Nem szívódik fel a bőr mélyebb rétegeibe, hanem annak felsőbb köpenyét vádi károsodástól. A száraz bőr kiváló ápolója, lassítja a bőr öregedését, és rendszeres bemasszírozásával látványosan csökkenthetjük az apróbb ráncokat. Nem egyszer az extra érzékeny bőr is csak ezt az ápoló olajat fogadja el.

A kecsketej pedig egy olyan kiváló ápolószere a bőrnek, ha a fenti összetevők nem lennének a szappanban, akkor is szinte mindent megkapna a bőr, amire szüksége van.



Összetétel: kecsketej, olívaolaj, mandulaolaj, napraforgó olaj, pálmavaj, kókuszvaj, fehér tea szappanillat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése