2015. november 25., szerda

Kecsketejes szappan zöld tea illattal, zöld agyaggal és rizskopra olajjal


A kecsketej évszázadok óta közismerten az egyik leghatékonyabb bőrtápláló, már Kleopátra is ebben fürdőzött. A kecsketej nemcsak hidratálja, de táplálja is a bőrt, és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A zöld tea illat egy tiszta, friss illat, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlható.
A zöld agyag méregtelenítő hatású, tisztító, méregtelenítő, puhító, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használata után puha és sima lesz. A zsíros, pattanásos bőrre tisztító, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása miatt kiváló, de nyugtató hatása érzékeny, ekcémás bőrre is hatásos. Nagyon  gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Színét a benne található réztartalmú anyagoknak köszönheti.
A rizskorpa olaj kiváló hatással van ekcémás bőrre is, nagyszerű hidratáló és visszazsírozó tulajdonságokkal rendelkezik, a bőr simább és selymesebb lesz tőle. A benne található gamma-orizanol véd a napsugárzás káros hatásaitól is, valamint gazdag E-vitaminban és linolénsavban.
A szappan tetejét ezüst színű Mica por díszíti.

Összetétel: kecsketej, olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, napraforgóolaj, zöld tea szappanillat, zöld agyag, Mica por.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése