2015. november 26., csütörtök

Luxus kecsketejes szappan pálmarózsa illóolajjal, shea vajjal és rózsaszín agyaggal


Egy igazi luxus, kényeztető szappan – a bőr számára legjobb kecsketejjel, selyemmel, shea vajjal és rózsaszín agyaggal
Illatát a pálmarózsaolaj adja, ami erőteljes fertőtlenítő, antimikrobiális és antivirális és hangulatjavító hatású. Bőrápolásban a száraz, kissé érett bőr ápolására javasolt. Gombaölő, bőrfertőzések, gyulladások esetén is kiváló. Hidratáló és regeneráló.
A Tussah-selyem szálat selyemgubóból nyerik ki. A szappan ettől a selyemszáltól már tapintásra is finomabb, selymesebb, és használata során is igazán luxus érzetet ad.
A shea vaj egy Közép-Afrikában élő karitéfa szilva alakú, csonthéjas terméséből készül. Érdekessége, hogy első termését csak 20 éves kora után hozza, amely rendkívül magas, akár 70%-os zsírtartalommal bír. Ezt hideg sajtolással nyerik ki belőle, így teljesen mentes mindenféle vegyi származékoktól, és rendkívül magas az A-, E- és F-vitamintartalma. A shea-vaj a legérzékenyebb bőrnek is kiváló ápolószere.
A rózsaszín agyag - amely színét a benne található vas-oxidoktól kölcsönzi - szintén csodálatos ápolószere az érzékeny, száraz bőrnek.
A rizskorpa olaj kiváló hatással van ekcémás bőrre is, nagyszerű hidratáló és visszazsírozó tulajdonságokkal rendelkezik, a bőr simább és selymesebb lesz tőle. A benne található gamma-orizanol véd a napsugárzás káros hatásaitól is, valamint gazdag E-vitaminban és linolénsavban.
A kukoricacsíraolaj gazdag lecitin, flavonoid, és szitoszterin tartalmú, ez utóbbi miatt gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Rendkívül értékes bőrrokon anyag, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, így késleltetik a ráncosodást. Lágyítószerként használják az olyan bőr kiszáradását okozó betegségeknél, mint a pikkelysömör és az ekcéma, bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag.  Jótékony ápolója a zsír- és vízhiányos bőrnek.
A tetejét ezüst Mica-por díszíti.



Összetétel: olívaolaj, shea vaj, kukoricacsíra olaj, rizskorpa olaj,kókuszvaj,  napraforgó olaj, pálmavaj, pálmarózsa illóolaj, rózsaszín agyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése