2014. december 10., szerda

Kecsketejes-shea vajas szappan ylang-ylang illóolajjal


Az ylang-ylang magyar jelentése - virágok virága - máris sokat sejtet.
Az ylang-ylang érzéki, nőies illata hangulatjavító, ellazítja a lelket, megnyugtat.  Afrodiziákumként is számon tartják, így érdemes csábításkor is bevetni. Táplálja a bőrt, szabályozza a faggyúmirigyek termelését.
A shea vaj Egy Közép-Afrikában élő karitéfa szilva alakú, csonthéjas terméséből készül. Érdekessége, hogy első termését csak 20 éves kora után hozza, amely rendkívül magas, akár 70%-os zsírtartalommal bír. Ezt hideg sajtolással nyerik ki belőle, így teljesen mentes mindenféle vegyi származékoktól. A shea vaj amellett, hogy igazi vitaminbomba a bőrnek, a legérzékenyebb bőrre, még ekcéma esetén is használható. Kiváló sebgyógyító és ránctalanító hatású.
A shea vajnak rendkívül magas az A-, E- és F-vitamintartalma. A shea vaj a legérzékenyebb és száraz bőrnek is kiváló ápolószere.így késlelteti bőr öregedését,  ráncosodását. Jó hatással van a pikkelysömörre és az ekcémára, bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag.  Zsír- és vízhiányos bőrre kiváló hatással van.
A szappan száraz és érzékeny bőrre is használható
A szappan folyadék alapját az évezredek óta az egyik legjobb bőrápoló és tápláló kecsketej adja.
Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma is magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A rózsaszín agyag szintén csodálatos ápolószere az érzékeny, száraz bőrnek.


Összetétel: kecsketej, olíva olaj, shea vaj, napraforgó olaj, kókuszzsír, pálmavaj, ylang-ylang illóolaj, rózsaszín agyag, Mica-por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése