2014. december 7., vasárnap

Kecsketejes szappan Holt-tengeri fekete iszappal


A Holt-tenger nemcsak vizének gyógyító erejéről híres, de fekete iszapja már ősi időktől fogva gyógyírként volt használatos. Sőt maga Kleopátra is palotát emeltetett a Holt-tenger partján, hogy élvezhesse a tenger vizének és iszapjának gyógyító erejét.
A Holt-tengeri fekete iszap rengeteg gyógyhatással rendelkezik, többek között a bőrrel is csodákat képes művelni. Az agyag több évezreden keresztül szívta magába a Holt-tengerben található rengeteg ásványi anyag alkotóit.
Lassítja a bőr öregedését, feszesíti, táplálja, de ugyanakkor hidratálja is a bőrt. Egészen kivételes mélytisztító, méregtelenítő hatással rendelkezik.
A Holt-tengeri fekete iszap több bőrbetegség kezelésekor is hatékonyan alkalmazható: nagyszerűen hat problémás, aknés bőr esetén, de érzékeny, allergiás, ekcémás, pikkelysömörrel küzdő bőrnél is eredményesen alkalmazható.
A Holt-tengeri fekete iszapos kozmetikumok használata után bőrünk olyan selymes és puha lesz, mint a babapopsi.
A fekete iszapnak kiugróan magas az ásványi anyag tartalma, így fokozza a a bőr anyagcseréjét, kiválóan tisztít, magába szívja a bőr felületén található szennyeződéseket, eltávolítja az elhalt hámsejteket, erősen méregtelenít. Visszaállítja a bőr hidratáltságát, puhává és selymessé teszi.
A kecsketej évezredek óta az egyik legjobb bőrápoló, tápláló anyag.
A szappan illatmentes, igazi természetes, natúrszappan, kiváló tisztító, bőrápoló, hidratáló hatással.
Problémás, ekcémás bőrre is nagyszerű, de bárkinek javasolt, aki sima, selymes, bársonyos bőrre vágyik.


Összetevők: kecsketej, olívaolaj, kókuszvaj, pálmavaj, Holt-tengeri fekete iszap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése