2014. december 12., péntek

Kecsketejes szappan bergamott és cédrusfa illóolajjal


A kecsketej  évszázadok óta közismert, hogy az egyik leghatékonyabb bőrtápláló, már Kleopátra is ebben fürdőzött. A kecsketej nemcsak hidratálja, de táplálja is a bőrt, és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között kalcium, magnézium és kálium tartalma magas. Értelemszerűen bővelkedik proteinekben és tejfehérjékben. Minden bőrtípusra kiváló, nem okoz bőrirritációt.
A bergamott antiszeptikus és fertőtlenítő hatású, mérsékeli a gyulladást. Szagtalanító, dezodoráló hatású. Nagyon sokféle bőrproblémára ajánlott: ekcéma, herpesz, szájfekély, pikkelysömör, pattanások, rovarcsípés.
A cédrusfa illóolaja nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, normalizálja a faggyútermelést, gombás bőrbetegségek esetén is eredményesen alkalmazható. Ha samponunkhoz cseppentünk belőle, megszünteti a korpásodást, és szebbé teszi a haj állagát. Illata nyugtatólag, lazítólag hat.
Azoknak a férfiaknak és nőknek, akik szeretik a fás illatokat, egyaránt kedves lehet.

Összetétel: kecsketej, olívaolaj, napraforgóolaj, pálmavaj, kókuszzsír, cédrusfa illóolaj, bergamott illóolaj, Matcha-tea por, szénpor, édes pirospaprika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése